top of page
0O2A2100.jpeg

BOKNING
Känner ni att ni har hittat rätt fotograf? Då är ni varmt välkomna att skicka en bokningsförfrågan så ser vi om ert datum fortfarande finns ledigt. Om ert datum finns kvar och ni önskar boka mig som fotograf kommer jag att skicka ett bröllopsavtal till er samt en bokningsfaktura på 50% av paketpriset. När denna är betald så har ni en bokning hos mig.

MÖTEN INGÅR

Jag kommer finnas tillgänglig för er under hela er planering och planerar därför in bröllopsmöten med mina brudpar där syftet bland annat är att vi ska lära känna varandra inför er stora dag men också för att få veta vad ni har för önskemål och vad som är viktigast för er. Detta för att kunna ge er en så fin dag som möjligt. Dessa möten går bra över en fika men går lika bra online. 

0O2A2510.jpg
MicrosoftTeams-image (2).png

PROV-FOTOGRAFERING

Är ni nervösa med att stå framför kameran? Ingen fara, vi kan boka in en prov-fotografering. Detta sker på samma plats där vigseln kommer att vara, på så sätt kan vi tillsammans reka platsen, och ni kan få möjlighet att bli lite mer bekvämare framför kameran. 

MINA FÖRBEREDELSER

Så fort ni har bokat mig som fotograf börjar mitt arbete. Det handlar dels om att jag rekar platsen innan fotograferingen för att hitta rätt miljö och ljus, var jag kan placera min utrustning, om det behövs blixt, vilka objektiv som kommer passa. Ingen plats är den andra lik därför anpassar jag mig efter er dag med era förutsättningar. Allt för att fotograferingen ska gå så smidig som möjligt och för att ni ska fotografier med hög kvalitet.

0O2A2471.jpeg
0O2A8772.jpg

BRÖLLOPSDAG

Genom vägledning och lite egna knep får jag mina brudpar avslappnade under fotograferingen. Jag jobbar med naturliga poser, vinklar och olika ljusförhållanden, där min personliga stil är mer jordnära och genuint. Jag strävar efter en härlig och rolig stund där ni brister ut i skratt, kastar er i varandras famnar, myser och pussas en massa. Det här är er stund att njuta lite extra.

EFTERBEHANDLING

Bilderna säkerhetskopieras och läggs på flera hårddiskar och därefter gör jag mitt urval. De utvalda bilderna behandlas, beskärs och bearbetas för att ni ska få det bästa resultatet. Det innefattar bland annat ljus, kontraster och toner. Jag lägger ner otroligt mycket tid och energi på bilderna då det är de här minnena ni kommer bära med er resten av livet.

0O2A1312.jpeg

När ni bokar med mig

INGÅR DET EN VÄLKOMSTGUIDE.

En guide som går steg för steg och förklarar vårt samarbete ihop. Men också lite tips och tricks på vad ni kan tänka på när det kommer till planering av just ert bröllop.

Maja Kjäll välkomstguide

VÅR RESA BÖRJAR MED ETT HEJ!

Berätta om er fotograferings-idé! Önskar ni parfotografering eller bröllopsfotografering? Berätta era tankar, funderingar, frågor samt vart i Sverige fotograferingen ska vara. Låt oss börja planera en fotografering som utgår utifrån er själva och ingen annan.

Var gärna så detaljerade som möjligt i förfrågan för att ni skall kunna få den allra bästa servicen.

Jag går väldigt mycket på magkänsla när jag väljer ut mina par. ♥
 

Ju mer info ni fyller i desto lättare kan vi avgöra om jag är en bra fit för just er och era behov när det gäller fotograferingen eller om en fotograf med annan approach passar bättre.

Hur har ni hittt mig?

Tack, jag svarar så snart jag kan!

bottom of page