top of page

4 snabba tips inför er parfotografering


01 Matchande outfits Att ha matchande outfits gör bilderna mer harmoniska och vackrare att titta på. Det är också en bra idé också tänka på vilken säsong det är, om er fotografering är på hösten, varför inte dra nytta av de fantastiska färgerna? På vintern kan man förhoppningsvis fotografera i snön, vilket vi då inte vill ha för ljusa färger som kan försvinna i den vita snön. Oavsett om vi fotograferar kring hösten eller vintern så funkar alltid jeans, en grovstickad cardigan med ett bälte, mössa, halsduk, handskar och snygga knähöga stövlar eller fina gummistövlar. På våren bland påskliljor och rapsfält, eller sommaren i lavendelfält eller på en sommaräng med en härlig sommarklänning med ett par sneakers.


02 Inga logotyper! Inga logotyper! Vi vill inte att nike-trycket på er t-shirt ska lysa på bilder och ta all uppmärksamhet från er. Är det så att vi har med logotyper så kommer ögat aoutomatiskt att dra sig dit. Likadant med färgval. Välj inte starka skrikande färger, som mega gul eller mega rosa. Välj gärna istället mer pastellfärger som är mjuka i tonen som kan blenda in på bilderna. Gärna ljusgrå, beige, mattrosa, brun, ljusgrönt, ljusblått.


03 Gående bilder

Bra att tänka på kring gående bilder:

  • Raka ryggar

  • Töm byxfickan, det är lätt hänt att det blir fula former på byxorna som gör att byxorna inte sitter lika snyggt

  • Busa med varandra, lätt dra i varandra för att skapa action i bilderna och naturliga skratt

  • Titta inte in i kameran, låtsas som att jag inte finns där. Det är bara ni två som njuter av stunden tillsammans.

04 Var er själva ​Det här kanske känns lite läskigt, men jag kan bara fånga dynamiken mellan er om bestämmer er för att släppa in mig i erat space. Interagera som ni gör när ni är ensamma,

håll inte igen. Omfamna både ont-i-magen-skrattet

och de tystare, mer sårbara tillfällena och känslorna.

Släpp fram allt.


1 visning

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page