top of page
0O2A0221-Edit.jpeg

NYTT FÖR 2024

Gravidfotografering i Stockholm

Jag är just nu i fullgång med att utöka min portfolio genom att börja med GRAVIDFOTOGRAFERING! Detta är något jag har velat länge och nu är tiden äntligen inne. 
Då jag inte har så mycket erfarenhet inom denna typ av fotografi så erbjuder jag nu fotografering till en billigare peng för att kunna utöka min portfolio. Det som då skiljer sig med min fotografering och andra fotografer är att jag inte kommer att kunna erbjuda lika mycket, t.ex gällande fantastiska fina klänningar. 
Ett "krav" som jag har är att ni godkänner att jag publicerar era bilder på sociala medier och hemsida för att utöka min portfolio. 

Så är du eller känner du någon som är gravid och vill föreviga sin graviditet, fyll i formuläret nedan eller skicka iväg ett mejl till mig så kan vi bolla lite idéer ihop och boka in er.


 

0O2A1150.jpeg

♡ Fotografering i 1h - 1.5 timme

♡ Jag tillsammans med er väljer ut en vacker plats. Självklart går det bra att fotograferas hemma om man vill det istället.

 Hos mig kommer det att kännas avslappnat, naturligt och roligt. 

Jag lägger ner mycket tid inför varje fotografering då jag vill att du som kund ska känna sig trygg och omhändertagen när du har din bokning hos mig.

Självklart kan jag skräddarsy ett paket som fungerar bäst för dig.

Det går att boka från vecka 27 och till vecka 35, det är då magen har fått sin form. 

Gravidfotografering hos mig

0O2A0064-Edit.jpeg
Förfrågan om gravidfotografering
Hur har ni hittat mig?

Tack för ert meddelande!

bottom of page