top of page

FIRST LOOK! Ja eller nej?

Vad är en "First Look"? En First Look har blivit ett vanligt tillägg till bröllopsdagens tidslinje. En First Look är vanligtvis schemalagd precis efter att ha gjort sig redo och är ett privat ögonblick när par ses för första gången på deras bröllopsdag. Jag pratar ofta med par under planeringsprocessen som är på iden för en First Look. I det här inlägget kommer jag att dela med mig av några fördelar med att planera dagen med en first look.

Brudpar inför first look

01 Ni har precis gjort er klara, håret och sminket sitter på plats, flugan eller slipsen är knuten. Klänningen och kostymen är struken och ni är perfekta och redo. Självklart så kommer ni vara vackra hela dagen, men genom att göra en First Look och porträtten tidigt, alltså innan ceremonin, så vet ni att ni får det bästa av det bästa från er fina look.


02 Ögonblicken är väldigt intimt, känsloladdat och väldigt roligt! Ni kommer att få välbehövlig tid tillsammans innan hela dagen kickar igång på riktigt, en stund att hinna andas och prata ihop er. Ingen förutom jag och kanske en videograf är närvarande under First Looken så att du och din partner kan få en mysstund tillsammans och ta in magin utan att alla ögon är på er, kanske en eller två kameror bara. Haha!03 Mer tid för bilder! Att planera in en First Look och alla porträtt före ceremonin ger oss fler möjligheter att fånga er tillsammans under dagen. Det betyder att vi får till fler kreativa och genuina bilder på er under hela dagen fram till brudskålen, minglet och middagen.

First look bröllop

04 Mer tid med era gäster! Gå till ert mingel direkt efter ceremonin. Innan ceremonin har vi avklarat First Look och era porträttbilder, och nu efter ceremonin har ni möjlighet att tillbringa all er tid tillsammans med era gäster utan att behöva smita iväg för att ta era porträtt.Jag hoppas inlägget var till hjälp. Ni är mer välkomna att höra av er till mig med alla era planeringsfrågor. Jag hjälper er gärna!

Brudgummen gråter vid first look

Brudgummen gråter vid first look

5 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page